Niet kunnen slapen van enthousiasme

Sorry lieve volgers, voor de afwezigheid op mijn eigen blog. Schandalig gewoon, hoe ik mijn eigen schrijftips ‘wees consequent’ en ‘hou vol’ zelf gewoon kneiterhard negeer. Ik geef toe: een slecht voorbeeld. Niet handig.

Maar, ik heb een goed excuus! Ja, echt. Ik heb zelf ook een rot hekel aan slappe smoesjes, maar een gegronde reden mag wel… toch?

Ik heb het simpelweg te druk met mooie projecten en te gek gave opdrachten, waardoor ik mijn blog heb verwaarloosd. En het allerleukste is, daar zit ook een geheel eigen project tussen. Helemaal zelf bedacht, mijn eigen brand op Curaçao. Binnenkort ga ik het lanceren. Dat vind ik super spannend en doodeng. Ik ben zó enthousiast dat ik er niet van kan slapen! De adrenaline giert misselijkmakend – ja, letterlijk dus – door mijn lijf, want oh jongens, wat is dit leuk.

Als ik weer normaal kan slapen en eten, dan zal ik weer een blog  posten. Beloofd! Ik moet echt eerst even uitrazen nu. Echt, want als ik deze idiote hersenspinsels op papier zet, raak ik kant noch wal.

Bedankt voor jullie geduld! Tot de volgende…

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *