Jubelend van vreugde op Wereld Orgasmedag

EIN-DE-LIJK snap ik waarom de decembermaand een feestmaand wordt genoemd. Niet om die idiote, zogenaamd gemoedelijke, gelovige gebruiken en verplichte, quasi gezellige familietoestanden, maar omdat het vandaag Wereld Orgasmedag is! Ja, je leest het goed… Wereld Orgasmedag. Dus laat de ballen maar rinkelen, kling klokje kling, zwaai nog maar een keer met dat engelenhaar, want het is tijd om de boom van je vent op te tuigen. Oh holy night, komt allen tezamen!

Nou nou, Varekamp, zo kan-ie wel weer. Maar even serieus, hoe gei… euh… geinig is dit? Let op, het doel van deze extatische dag is zowaar nog beter: wereldvrede. Ja echt, je leest het weer goed… wereldvrede.

Vrede op aarde

En weet je, als je er even over nadenkt, is dit eigenlijk niet eens zo’n absurde ambitie. De huidige Kerstmis-formule lijkt immers al jaren niet te werken, gezien het aanzienlijke en groeiende gebrek aan vrede in de wereld. Ik bedoel, kijk om je heen. Ruzies komen (juist) in de (ogenschijnlijk) beste families voor en het geloof wordt als excuus van de eeuw gebruikt om hordes mensen overhoop te schieten tijdens een wedstrijdje landjepik. Dus die verplichte familietoestanden en opgedrongen gelovige rituelen lijken niet echt hun vruchten af te werken als het gaat om het bereiken van vrede op aarde. De vruchtbaarheid van een orgasme daarentegen… juist, dat dus. Een orgasme verspreid liefde, geluk en blije gezichten (op een enkel geïrriteerd oog na dan). Een orgasme brengt nieuw leven, nieuwe kindekes. Is dat niet de bedoeling van de feestdagen? Gezellig samen zijn, het leven en de liefde vieren, bij elkaar komen 🙂 op een (be)vredige(nde) manier?

Een nieuw hoogtepunt in het jaar

Kortom, ik stel voor: we kappen met Kerst. Weg met alle verplichte kersttoestanden die familie en geloof aangaan. Je mag best bij elkaar eten, maar dat mag morgen ook. Moet je daar serieus aangewezen dagen voor hebben en gourmetpannetjes bij gebruiken? Koop af en toe iets leuks voor elkaar, zomaar, als er geen kerstboom in de woonkamer staat of als er slingers in huis hangen, taart gegeten wordt of als er een man met een mijter op z’n hoofd op een wit paard over het dak dribbelt. Spontaan heet dat. Ja, wederom mankeert er niets aan je ogen… spontaan. Tot slot, ga vooral naar de kerk als je daar behoefte aan hebt en niet één keer per jaar als een latente gelegenheidsschijnheil om je plaatsje daarboven veilig te stellen. En de kerstboom, die flikkeren we ook het huis uit. Dat scheelt ook weer honderden huiselijke ruzies en echtscheidingen.

Daarvoor komt in de plaats, als nieuwe officiële feestdag op 21 december: Wereld Orgasmedag. Met vrede op aarde als hoofddoel, onder het motto ‘want iedereen heeft recht op een orgasme’. De kerstman mag overigens blijven. Sterker nog, die moet komen 🙂 op deze kersverse, zinderende feestdag waarop we jubelen van vreugde! Het geeft wat sjeu aan Wereld Orgasmedag, zo’n man in een gei… euh… geinig pak, met een dikke baard om bij op schoot te kruipen. Santa Claus is coming!

Dan kunnen we nu EIN-DE-LIJK écht spreken van een feestelijke decembermaand. Een nieuw hoogtepunt om ieder jaar naar uit te kijken. HO HO HO… merry kissmas!

Ik wens iedereen een wellustige feestdag en een begerig nieuw jaar toe.

Tot de volgende…

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *