Over Patty

Het onmogelijke mogelijk maken met waanzinnig leuke, gave, boeiende, wetenswaardige en aangrijpende teksten, dat is wat ik doe. Ik ben bezig de wereld te veroveren als professioneel tekstschrijver (had ik al gezegd dat ik idioot ambitieus ben?), met mijn woorden op social media, websites, in de krant, in een magazine, nieuwsbrief en op papier in een schitterend boek. 

Schrijven is mijn allergrootste, alles overstijgende passie. Het is – cliché, maar waar – mijn uitlaatklep in het leven. Ik heb leren schrijven door mijn gevoel te verwoorden op papier. Schrijven werd mijn hobby en inmiddels kan ik niet meer zonder. Als geboren ondernemer ben ik deze passie ook zakelijk gaan gebruiken en dat is simpelweg ontzettend gaaf om te doen! 

Vertel je verhaal

Patty’s teksten

Blog

Met mijn blog deel ik persoonlijke belevenissen en geef ik mijn – soms ietwat ongenuanceerde – mening. Gewoon, omdat ik dat ontzettend leuk vind. Lees je mee?

Artikelen

Fascinerend vind ik het om me vast te bijten in een onderwerp of te graven in iemands gedachtegang om een bijzonder artikel te schrijven. Durf jij het aan?

Marketingtekst

Een ijzersterke marketingtekst is een tekst die de lezer bij de kladden grijpt en een verhaal insleurt. Oprecht, sterk en met gevoel geschreven.

Patty’s werkwijze

Passie
100%
Persoonlijk
100%
Praktisch
100%
Professioneel
100%